BOGFØRING

Fokusér på dine kernekompetencer og overlad bogføring til os.

Bogføring kan være tidskrævende og kompliceret. Derfor tilbyder vi at holde styr på din bogføring, så du kan bruge tiden på det du er bedst til. Vi varetager os bogholderiet med nøje registrering af alle dine virksomhedstransaktioner. Det er tidskrævende og svært at skulle overskue alle de regler, der løbende indføres og ændres på området. Tid og ressourcer som du kan bruge mere værdifuldt i din virksomhed. Vi sørger for at din virksomheds bogføring tilrettelægges i overensstemmelse med bogføringsloven.
Med vores medarbejderes brede erfaring og kendskab til mange forskellige brancher og virksomhedstyper mener vi, at vi har kompetencerne til at skabe trygge rammer for din virksomhed. 

Vi sørger for følgende

✔ Bogføring

✔ Bankafstemning

✔ Lønadministration

✔ Momsafstemning- og indberetning

✔ Regnskabsforberedelse

Vi arbejder primært med regnskabssystemet e-conomic, som er nemt og overskueligt samt har markedets mest fornuftige priser. Vi kan også håndtere andre systemer, alt efter hvilket du foretrækker. Hvis du har et ønske om at skifte regnskabssystem, hjælper vi dig gerne med dataoverførsler mellem systemerne.

Ønsker du hjælp til bogføring eller vil du høre mere om dine muligheder, skal du blot kontakte os. Vi svarer inden for 24 timer.